zaterdag 1 juli 2017

Zelf olijven plukken! 27 oktober t/m 3 november en/of 3 november t/m 10 november 2017

Wil je ook een keer mee plukken? Dat kan nu!! We werken in een klein team en zijn afhankelijk van elkaar. Het is dus geen snoepreisje! Het is hard werken. Doorzetten, als je eigenlijk wel even lekker zou willen uitrusten, is onderdeel van de uitdaging. In ruil voor al dat harde werken krijg je een prachtige ervaring, een week lang frisse lucht, groene vingers, spierballen, heerlijke nachtrust, kortom, een week totaal weg van alles! Meestal is het mooi weer en rond de 18 graden. Soms valt er ook wel eens een (flink) buitje, dan heb je vrij! Er zijn altijd wel dagen om een mooie wandeling te maken of een bezoek te brengen aan het oer-Griekse kustplaatsje Pylos.
We brengen ook een bezoek aan de perserij als onze olijven geperst worden. Je kunt dan direct proeven hoe onze olie smaakt en het resultaat van al dat harde werken zien.
Je vliegt bij voorkeur met Aegean airlines van Düsseldorf rechtstreeks naar Kalamata, 45 minuutjes van de olijfboomgaarden. Het verblijf kost niet veel en ergens gaan eten ook niet. Alles tegen kostprijs. Wij hoeven zelf alleen een kleine vergoeding voor het eten/drinken overdag tijdens het plukken. Verblijf in een van de mooie huizen van Gialova Gardens.

Heb je interesse? Wees er snel bij want er kunnen niet veel mensen mee! Stuur een email naar debesteolijfolie@yahoo.nl voor meer info, beschikbaarheid en boeken.

Op een steenworp afstand van het strand en café's / restaurants
Prachtige natuur waar je zelf onderdeel van bent
Geweldig teamwork en iedere dag voldoening2 opmerkingen:

  1. Ik heb hartstikke zin in Luc, we duimen voor mooi weer en een fitte gezellige groep deelnemers met een beetje open mind en gevoel voor humor. Tot snel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Superfijn dat je weer mee gaat Henk! Verheug me er al op om samen te werken. Afgelopen jaar hadden we de eerste week inderdaad vaak een buitje, gelukkig was dat de eerste keer in al die jaren! Zeker weten dat we een leuke groep hebben, werken en lachen, wat wil je nog meer..

      Verwijderen